Informatie

O'Beebie is niet zomaar een mini-crèche, maar een tweede thuis voor je kindje waar het zich veilig en geborgen voelt en zich kan ontwikkelen en ontplooien op elk vlak. We werken met een sterk en gemotiveerd team en houden steeds volgend citaat in ons achterhoofd: 'Alle volwassenen waren eerst kinderen. Alleen jammer dat weinigen het zich herinneren'.

O'Beebie is een zelfstandig kinderdagverblijf dat onder toezicht staat van Kind & Gezin. Hierdoor is de basiskwaliteit inzake hygiëne, veiligheid en pedagogische begeleiding gewaarborgd. We willen graag een tweede thuis zijn voor je kindje, waar het zich begrepen, geborgen en veilig voelt en waar het kan groeien en zich ontwikkelen op elk vlak. We trachten dan ook zoveel mogelijk te werken als een gewoon huishouden en maximaal tegemoet te komen aan de individuele noden van elk kindje.

Wij werken op basis van kinderopvangtoelag meer info op Kind & Gezin waar je de link kan vinden bij onze links. in deze prijs zit dan ook alles inbegrepen.Speciaal voor onze ouders is er een gesloten Facebook pagina aan gemaakt waar u foto's van u kindjes kan zien bent u mama/papa vraag dan u toe te voegen aan de FB pagina druk op de logo en je wordt doorgestuurt naar de facebookpagina.


© Copyright 2016-2018 - Raes Jeffrey